Norkring België, het bedrijf dat de licenties voor digitale ether beheert, hervat de besprekingen met potentiële partners om digitale tv en radio te verspreiden via de antenne.

Tijdens een eerste ronde werd alleen een akkoord gesloten met het Mechelse telecombedrijf Telenet. De selectieprocedure was midden vorig jaar stopgezet om de technische integratie met bestaande klanten uit te werken, luidt het in een persbericht. Sinds oktober is de uitzendinfrastructuur volledig operationeel.

Via digitale ether kan digitale radio en televisie draadloos gebracht worden tot in bijvoorbeeld caravans, vakantiewoningen en auto's.

Telenet heeft nog geen commerciële diensten gelanceerd. Het voert momenteel nog tests uit op het netwerk, zo luidt het in Mechelen.

Bron: Belga

Norkring België, het bedrijf dat de licenties voor digitale ether beheert, hervat de besprekingen met potentiële partners om digitale tv en radio te verspreiden via de antenne. Tijdens een eerste ronde werd alleen een akkoord gesloten met het Mechelse telecombedrijf Telenet. De selectieprocedure was midden vorig jaar stopgezet om de technische integratie met bestaande klanten uit te werken, luidt het in een persbericht. Sinds oktober is de uitzendinfrastructuur volledig operationeel. Via digitale ether kan digitale radio en televisie draadloos gebracht worden tot in bijvoorbeeld caravans, vakantiewoningen en auto's. Telenet heeft nog geen commerciële diensten gelanceerd. Het voert momenteel nog tests uit op het netwerk, zo luidt het in Mechelen. Bron: Belga