HR-software en -dienstenspecialist NorthgateArinso heeft een wereldwijde deal getekend met het Britse technologiebedrijf Invensys. Die is goed voor 35 miljoen pond (ruim 40 miljoen euro) over 7 jaar.

NorthgateArinso, dat na de overname van Arinso in 2007 toch deels Belgisch is gekleurd, zal het eigen euHReka-platform gebruiken om HR- en payrollprocessen te beheren voor 21.000 Invensys-werknemers in meer dan 50 landen. Invensys is ook in ons land aanwezig, met een vestiging in Aartselaar.

Invensys zal euHReka, dat draait op SAP HCM, gebruiken als business process outsourcingdienst voor administratieve processen en loonafhandeling, én als on-demand-oplossing voor 'talent management'. Voor de werknemers van Invensys zit er ook een belangrijke 'selfservice'-component in.

HR-software en -dienstenspecialist NorthgateArinso heeft een wereldwijde deal getekend met het Britse technologiebedrijf Invensys. Die is goed voor 35 miljoen pond (ruim 40 miljoen euro) over 7 jaar. NorthgateArinso, dat na de overname van Arinso in 2007 toch deels Belgisch is gekleurd, zal het eigen euHReka-platform gebruiken om HR- en payrollprocessen te beheren voor 21.000 Invensys-werknemers in meer dan 50 landen. Invensys is ook in ons land aanwezig, met een vestiging in Aartselaar. Invensys zal euHReka, dat draait op SAP HCM, gebruiken als business process outsourcingdienst voor administratieve processen en loonafhandeling, én als on-demand-oplossing voor 'talent management'. Voor de werknemers van Invensys zit er ook een belangrijke 'selfservice'-component in.