Softwareleverancier Novell organiseert na vijf jaar van afwezigheid weer een Europese gebruikersconferentie.

Tussen 18 en 21 mei 2010 vindt in Amsterdam het congres Brainshare plaats. Tijdens die conferentie komen klanten, partners en analisten bij elkaar om hun kennis te delen over de software van de Amerikaanse leverancier. In 2009 werd het wereldwijde Brainshare-congres geschrapt doordat deelnemers als gevolg van de economische crisis op reis- en verblijfskosten beknibbelden.

Tijdens de gebruikersconferentie, die officieel gericht is op gebruikers uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika, vinden zeventig technische sessies, productdemonstraties en presentaties plaats.

Onder de aanwezigen zijn ceo Ron Hovsepian, marketingmanager John Dragoon en EMEA-directeur Javier Colado. Zij spreken over ict-trends zoals cloudcomputing, virtualisatie, beveiligingsmanagement, en opensource software. De leverancier van het opensource besturingssysteem Suse Linux en beheersoftware gaat ook dieper in op recente productontwikkelingen zoals Novell Open Enterprise Server, GroupWise en ZENworks.

In samenwerking met Computable

Softwareleverancier Novell organiseert na vijf jaar van afwezigheid weer een Europese gebruikersconferentie. Tussen 18 en 21 mei 2010 vindt in Amsterdam het congres Brainshare plaats. Tijdens die conferentie komen klanten, partners en analisten bij elkaar om hun kennis te delen over de software van de Amerikaanse leverancier. In 2009 werd het wereldwijde Brainshare-congres geschrapt doordat deelnemers als gevolg van de economische crisis op reis- en verblijfskosten beknibbelden. Tijdens de gebruikersconferentie, die officieel gericht is op gebruikers uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika, vinden zeventig technische sessies, productdemonstraties en presentaties plaats. Onder de aanwezigen zijn ceo Ron Hovsepian, marketingmanager John Dragoon en EMEA-directeur Javier Colado. Zij spreken over ict-trends zoals cloudcomputing, virtualisatie, beveiligingsmanagement, en opensource software. De leverancier van het opensource besturingssysteem Suse Linux en beheersoftware gaat ook dieper in op recente productontwikkelingen zoals Novell Open Enterprise Server, GroupWise en ZENworks. In samenwerking met Computable