Vijf maanden na de lancering van de OnePlus 3 is de nieuwe versie er al. De 3T zal zijn voorganger meteen vervangen in winkels. Zoals de naam al een beetje aangeeft, is het een upgrade van de 3, met betere hardware. Zo zit er in de 3T een Qualcomm Snapdragon 821 processor, een verbeterde versie van de Snapdragon 820 in de OnePlus 3. Daarmee heeft hij ongeveer evenveel rekenkracht als de Google Pixel.

Ook de camera gaat erop vooruit, van 8 Mp naar 16 Mp. De selfie camera en de hoofdcamera aan de voorkant schieten zo aan evenveel megapixels. Qua opslag hebben gebruikers de keuze tussen 64 GB en 128 GB. De 3T heeft bovendien een grotere batterij, en het toestel draait op OxygenOS, een aangepaste versie van Android Marshmallow (6.0.1).

De OnePlus 3T ligt volgende week in de VS in de winkel, in België moet je tot 28 november wachten om hem te kopen. Richtprijs voor de versie met 64 GB geheugen is € 439, voor de 128 GB versie tel je € 479 neer.

Vijf maanden na de lancering van de OnePlus 3 is de nieuwe versie er al. De 3T zal zijn voorganger meteen vervangen in winkels. Zoals de naam al een beetje aangeeft, is het een upgrade van de 3, met betere hardware. Zo zit er in de 3T een Qualcomm Snapdragon 821 processor, een verbeterde versie van de Snapdragon 820 in de OnePlus 3. Daarmee heeft hij ongeveer evenveel rekenkracht als de Google Pixel.Ook de camera gaat erop vooruit, van 8 Mp naar 16 Mp. De selfie camera en de hoofdcamera aan de voorkant schieten zo aan evenveel megapixels. Qua opslag hebben gebruikers de keuze tussen 64 GB en 128 GB. De 3T heeft bovendien een grotere batterij, en het toestel draait op OxygenOS, een aangepaste versie van Android Marshmallow (6.0.1).De OnePlus 3T ligt volgende week in de VS in de winkel, in België moet je tot 28 november wachten om hem te kopen. Richtprijs voor de versie met 64 GB geheugen is € 439, voor de 128 GB versie tel je € 479 neer.