In een uur kreeg President Obama maandag meer dan 40.000 likes, op het moment van schrijven is hij de half miljoen likes zelfs al voorbij.

In zijn eerste post wendde hij zich per video tot de Amerikaanse natie, om meer begrip voor de klimaatverandering te bereiken. Hij wil dat zijn dochters en later zijn kleinkinderen ook nog kunnen genieten van de heerlijke tuin rond het Witte Huis en de vele andere nationale parken.

Obama publiceerde op Facebook ook privéfoto's, bijvoorbeeld een foto van zijn huwelijk met zijn echtgenote Michelle uit 1992. Obama is sinds mei ook al actief op Twitter. Op Facebook onderhoudt zijn campagneteam al een fanpagina, als Barack Obama. Naar die pagina konden geen berichten gestuurd worden. (Belga/WK)

In een uur kreeg President Obama maandag meer dan 40.000 likes, op het moment van schrijven is hij de half miljoen likes zelfs al voorbij.In zijn eerste post wendde hij zich per video tot de Amerikaanse natie, om meer begrip voor de klimaatverandering te bereiken. Hij wil dat zijn dochters en later zijn kleinkinderen ook nog kunnen genieten van de heerlijke tuin rond het Witte Huis en de vele andere nationale parken. Obama publiceerde op Facebook ook privéfoto's, bijvoorbeeld een foto van zijn huwelijk met zijn echtgenote Michelle uit 1992. Obama is sinds mei ook al actief op Twitter. Op Facebook onderhoudt zijn campagneteam al een fanpagina, als Barack Obama. Naar die pagina konden geen berichten gestuurd worden. (Belga/WK)