De Amerikaanse president Barack Obama heeftGoogle+, de sociale netwerksite van de zoekgigant, toegevoegd aan zijn al erg uitgebreide lijst van sociale media die hij wil inzetten tijdens de campagne voor de presidentsverkiezingen van 2012.

"We zijn onze weg hier nog aan het zoeken, dus aarzel niet om ons te vertellen wat u hier zou willen zien en om ons ideeën te geven over de manier waarop we deze plaats zouden kunnen gebruiken om u te helpen in contact te blijven met onze campagne", luidt de eerst mededeling op het pas aangemaakte profiel.

Het campagneteam van de president had de voorbije maand ook al de microblogsite Tumblr in gebruik genomen. Daarnaast wordt al langer ingezet op sites als Facebook, YouTube, Twitter, Flickr en Foursquare.

Tijdens de succesrijke campagne van 2008 had Barack Obama gebruik gemaakt van internet, om steun en fondsen te verwerven en om zijn boodschap te verspreiden.

Bron: Belga

De Amerikaanse president Barack Obama heeftGoogle+, de sociale netwerksite van de zoekgigant, toegevoegd aan zijn al erg uitgebreide lijst van sociale media die hij wil inzetten tijdens de campagne voor de presidentsverkiezingen van 2012. "We zijn onze weg hier nog aan het zoeken, dus aarzel niet om ons te vertellen wat u hier zou willen zien en om ons ideeën te geven over de manier waarop we deze plaats zouden kunnen gebruiken om u te helpen in contact te blijven met onze campagne", luidt de eerst mededeling op het pas aangemaakte profiel. Het campagneteam van de president had de voorbije maand ook al de microblogsite Tumblr in gebruik genomen. Daarnaast wordt al langer ingezet op sites als Facebook, YouTube, Twitter, Flickr en Foursquare. Tijdens de succesrijke campagne van 2008 had Barack Obama gebruik gemaakt van internet, om steun en fondsen te verwerven en om zijn boodschap te verspreiden. Bron: Belga