De 'overwinningstweet' van Barack Obama kreeg al bijna 550.000 retweets, en is daarmee de populairste Twitter-post ooit.

"Four More Years", twitterde Obama na zijn overwinning. De Amerikaanse president voorzag het berichtje ook van een foto samen met zijn echtgenote Michelle Obama.

Op het moment van schrijven genereerde deze tweet al bijna 550.000 retweets, en dit aantal blijft aan een rotvaart toenemen.

Twitter heeft niet bevestigd dat Obama's boodschap de populairste tweet aller tijden is - het werd opgemerkt door de websites BuzzFeed en Mediabistro -, maar de microblogsite gaf wel officiële statistieken vrij over de verkiezingsdag in het algemeen. Toen de verkiezingsuitslag bekend raakte in de media, waren er ruim 31 miljoen tweets uitgestuurd - een absoluut record voor Twitter.

De 'overwinningstweet' van Barack Obama kreeg al bijna 550.000 retweets, en is daarmee de populairste Twitter-post ooit. "Four More Years", twitterde Obama na zijn overwinning. De Amerikaanse president voorzag het berichtje ook van een foto samen met zijn echtgenote Michelle Obama. Op het moment van schrijven genereerde deze tweet al bijna 550.000 retweets, en dit aantal blijft aan een rotvaart toenemen. Twitter heeft niet bevestigd dat Obama's boodschap de populairste tweet aller tijden is - het werd opgemerkt door de websites BuzzFeed en Mediabistro -, maar de microblogsite gaf wel officiële statistieken vrij over de verkiezingsdag in het algemeen. Toen de verkiezingsuitslag bekend raakte in de media, waren er ruim 31 miljoen tweets uitgestuurd - een absoluut record voor Twitter.