In het oorspronkelijke economische stimuleringsplan van Barack Obama stonden veel meer maatregelen met een ict-randje dan in de compromistekst.

CNN geeft een [duidelijk overzicht van de maatregelen] die (deels) verdwenen zijn uit het economische herstelplan van Obama. Onder de belangrijkste onderdelen die volledig verdwijnen, zit een investering van 2 miljard dollar in breedbandinfrastructuur om meer Amerikanen op het internet te krijgen.

Voorts verdwijnt er 2 miljard dollar voor ict voor de gezondheidssector en 4,5 miljard dollar voor het digitaliseren van de administratie. Er valt ook 100 miljoen dollar af voor het National Institute of Standards and Technology en 100 miljoen dollar voor 'distance learning'.

In het oorspronkelijke economische stimuleringsplan van Barack Obama stonden veel meer maatregelen met een ict-randje dan in de compromistekst. CNN geeft een [duidelijk overzicht van de maatregelen] die (deels) verdwenen zijn uit het economische herstelplan van Obama. Onder de belangrijkste onderdelen die volledig verdwijnen, zit een investering van 2 miljard dollar in breedbandinfrastructuur om meer Amerikanen op het internet te krijgen. Voorts verdwijnt er 2 miljard dollar voor ict voor de gezondheidssector en 4,5 miljard dollar voor het digitaliseren van de administratie. Er valt ook 100 miljoen dollar af voor het National Institute of Standards and Technology en 100 miljoen dollar voor 'distance learning'.