'Elke beul, moordenaar en verkrachter zal zwaar worden gestraft', aldus Fedorov op het sociaal netwerk Telegram. 'Wraak is onvermijdelijk.' Het bericht over de hack kon nog niet onafhankelijk worden gecontroleerd.

Schaduwleger

Wagner is een particulier huurlingenbedrijf dat geldt als het schaduwleger van het Kremlin. Het bewaakt Russische belangen in allerlei landen en huurlingen van Wagner vechten in Syrië en in Oekraïne.

Voor de strijd in Oekraïne ronselt het bedrijf ook misdadigers in Russische gevangenissen. In ruil voor kwijtschelding van hun straffen, moeten ze vechten in Oekraïne. Volgens Oekraïne maken de strijders van Wagner zich op grote schaal schuldig aan oorlogsmisdaden.

'Elke beul, moordenaar en verkrachter zal zwaar worden gestraft', aldus Fedorov op het sociaal netwerk Telegram. 'Wraak is onvermijdelijk.' Het bericht over de hack kon nog niet onafhankelijk worden gecontroleerd.Wagner is een particulier huurlingenbedrijf dat geldt als het schaduwleger van het Kremlin. Het bewaakt Russische belangen in allerlei landen en huurlingen van Wagner vechten in Syrië en in Oekraïne.Voor de strijd in Oekraïne ronselt het bedrijf ook misdadigers in Russische gevangenissen. In ruil voor kwijtschelding van hun straffen, moeten ze vechten in Oekraïne. Volgens Oekraïne maken de strijders van Wagner zich op grote schaal schuldig aan oorlogsmisdaden.