Office 2016 is vanaf 22 september te koop voor consumenten. Vanaf 1 oktober is dat ook het geval voor bedrijven die hun software via het volume licensing service center krijgen. Bedrijven en particulieren die Office 365 gebruiken krijgen vanaf 22 september een update zodat zij over dezelfde functies beschikken.

De nieuwe versie van de kantoorsoftware is bedoeld voor laptops en desktops en heeft onder meer een betere integratie met de cloud, real time collaboration maar ook multi factor authentication en data loss prevention in de volledige kantoorsuite.

Office 2016 is vanaf 22 september te koop voor consumenten. Vanaf 1 oktober is dat ook het geval voor bedrijven die hun software via het volume licensing service center krijgen. Bedrijven en particulieren die Office 365 gebruiken krijgen vanaf 22 september een update zodat zij over dezelfde functies beschikken.De nieuwe versie van de kantoorsoftware is bedoeld voor laptops en desktops en heeft onder meer een betere integratie met de cloud, real time collaboration maar ook multi factor authentication en data loss prevention in de volledige kantoorsuite.