NorthgateArinso, aanbieder van hr-diensten en -software, heeft Olivier Poot aangesteld als managing director voor België.

Poot neemt die rol over van Johan Bosschaerts, die een carrièrestap maakt richting de corporate organisatie van NorthgateArinso. Bosschaerts wordt als Global Delivery Excellence Director verantwoordelijk voor "het definiëren en auditeren van wereldwijde best practices om de overgang van internationaal bedrijf tot een werkelijk mondiaal delivery-model te begeleiden."

Olivier Poot werkt sinds 2006 bij NorthgateArinso, in de functie van Account & Client Delivery Director. Hij was zo verantwoordelijk voor het beheer van de belangrijkste Belgische klanten en voor het beheer van strategische nationale en internationale projecten. Voor hij bij NorthgateArinso in dienst trad, werkte hij bij OpenHR.

NorthgateArinso, aanbieder van hr-diensten en -software, heeft Olivier Poot aangesteld als managing director voor België. Poot neemt die rol over van Johan Bosschaerts, die een carrièrestap maakt richting de corporate organisatie van NorthgateArinso. Bosschaerts wordt als Global Delivery Excellence Director verantwoordelijk voor "het definiëren en auditeren van wereldwijde best practices om de overgang van internationaal bedrijf tot een werkelijk mondiaal delivery-model te begeleiden." Olivier Poot werkt sinds 2006 bij NorthgateArinso, in de functie van Account & Client Delivery Director. Hij was zo verantwoordelijk voor het beheer van de belangrijkste Belgische klanten en voor het beheer van strategische nationale en internationale projecten. Voor hij bij NorthgateArinso in dienst trad, werkte hij bij OpenHR.