De sociale netwerksite Facebook heeft de pagina "Verborgen plaatsen in het Plateau gebouw" - waar studenten foto's en filmpjes deelden van verborgen of verboden locaties in het universiteitsgebouw van Gent - verwijderd. De UGent had dat gevraagd nadat een student in de nacht van 16 op 17 juli verongelukte in dit universiteitsgebouw.

Het ongeval gebeurde rond 23.30 uur in het Plateugebouw aan de Jozef Plateaustraat. Een 23-jarige student viel van ongeveer negen meter door een glazen dak naar beneden en overleefde de val niet.

De universiteit van Gent vroeg Facebook om de pagina "Verborgen plaatsen in het Plateau gebouw" te verwijderen, zodat studenten niet langer op verkenningstocht zouden gaan in het gebouw. (Belga/MI)

De sociale netwerksite Facebook heeft de pagina "Verborgen plaatsen in het Plateau gebouw" - waar studenten foto's en filmpjes deelden van verborgen of verboden locaties in het universiteitsgebouw van Gent - verwijderd. De UGent had dat gevraagd nadat een student in de nacht van 16 op 17 juli verongelukte in dit universiteitsgebouw. Het ongeval gebeurde rond 23.30 uur in het Plateugebouw aan de Jozef Plateaustraat. Een 23-jarige student viel van ongeveer negen meter door een glazen dak naar beneden en overleefde de val niet. De universiteit van Gent vroeg Facebook om de pagina "Verborgen plaatsen in het Plateau gebouw" te verwijderen, zodat studenten niet langer op verkenningstocht zouden gaan in het gebouw. (Belga/MI)