De Nederlandse managed securityspecialist ON2IT opent in Hasselt een Belgische vestiging onder de naam Sinus³. Ook enkele Belgen participeren in het project.

Het Nederlandse ON2IT vestigt zich onder de naam Sinus³ in Hasselt om ook de Belgische en Luxemburgse markt te kunnen bedienen. Het bedrijf biedt it-security-oplossingen, managed security- en audit-diensten aan voor middelgrote en grotere bedrijven.

Dat doet het met de hulp van 3 Belgische investeerders: Etienne Schreurs, de eigenaar van Saga Consulting, Francy Lutgens, voormalig manager van Progress Software Europa en Internet Security Services Europa, en L. Walter Verheggen, voormalig Finance Director West-Europa bij Unisys en medeoprichter van Quasus. In een persbericht spreekt Schreurs van een meerwaarde voor en synergie met de activiteiten van Saga.

De Nederlandse managed securityspecialist ON2IT opent in Hasselt een Belgische vestiging onder de naam Sinus³. Ook enkele Belgen participeren in het project. Het Nederlandse ON2IT vestigt zich onder de naam Sinus³ in Hasselt om ook de Belgische en Luxemburgse markt te kunnen bedienen. Het bedrijf biedt it-security-oplossingen, managed security- en audit-diensten aan voor middelgrote en grotere bedrijven. Dat doet het met de hulp van 3 Belgische investeerders: Etienne Schreurs, de eigenaar van Saga Consulting, Francy Lutgens, voormalig manager van Progress Software Europa en Internet Security Services Europa, en L. Walter Verheggen, voormalig Finance Director West-Europa bij Unisys en medeoprichter van Quasus. In een persbericht spreekt Schreurs van een meerwaarde voor en synergie met de activiteiten van Saga.