Met Face Stealer, een nieuwe iPhone-app van Yahoo, kan je het gezicht van een dier, een bekende persoon of een stripfiguur als een soort masker dragen. Het merkwaardige is dat deze 'maskers' ook perfect reageren op al je gelaatstuitdrukkingen. Als vanzelfsprekend kun je foto's of filmpjes maken van je nieuwe identiteit, en deze delen via sociale netwerken en YouTube.

Standaard heb je keuze uit de gezichten van onder meer Barack Obama, Albert Einstein of de Mona Lisa, maar ook van verschillende soorten dieren. Het is bovendien mogelijk om eigen gezichten te uploaden.

In onderstaand demonstratiefilmpje wordt de werking van Face Stealer in detail toegelicht:

Met Face Stealer, een nieuwe iPhone-app van Yahoo, kan je het gezicht van een dier, een bekende persoon of een stripfiguur als een soort masker dragen. Het merkwaardige is dat deze 'maskers' ook perfect reageren op al je gelaatstuitdrukkingen. Als vanzelfsprekend kun je foto's of filmpjes maken van je nieuwe identiteit, en deze delen via sociale netwerken en YouTube. Standaard heb je keuze uit de gezichten van onder meer Barack Obama, Albert Einstein of de Mona Lisa, maar ook van verschillende soorten dieren. Het is bovendien mogelijk om eigen gezichten te uploaden. In onderstaand demonstratiefilmpje wordt de werking van Face Stealer in detail toegelicht: