"A possible exchange of selected assets between the two companies", dat was het onderwerp van de gesprekken die sinds 5 juni tussen de twee telecombedrijven liepen. De twee gingen aan tafel zitten om te kijken waar er samenwerkingen of fusies mogelijk waren.

Maar gisteren liet Vodafone officieel weten dat de gesprekken met Liberty Global zijn stopgezet zonder deal. Veel details over de redenen worden niet gegeven.

Liberty Global en Vodafone zijn, onder meer in Europa, prominenten spelers op de telecommarkt. In Duitsland bezitten beiden de twee grootste kabelbedrijven van het land sinds Vodafone vorig jaar Kabel Deutschland overnam.

"A possible exchange of selected assets between the two companies", dat was het onderwerp van de gesprekken die sinds 5 juni tussen de twee telecombedrijven liepen. De twee gingen aan tafel zitten om te kijken waar er samenwerkingen of fusies mogelijk waren.Maar gisteren liet Vodafone officieel weten dat de gesprekken met Liberty Global zijn stopgezet zonder deal. Veel details over de redenen worden niet gegeven.Liberty Global en Vodafone zijn, onder meer in Europa, prominenten spelers op de telecommarkt. In Duitsland bezitten beiden de twee grootste kabelbedrijven van het land sinds Vodafone vorig jaar Kabel Deutschland overnam.