Damovo lijdt onder de crisis en moet daarom een deel van zijn zeventig personeelsleden ontslaan. Maar LBC-NVK-vakbondsman Robert Veekman hekelde vorige week de communicatie van de directie en het gebrek aan een sociaal plan.

Intussen is de relatie tussen vakbond en directie wat hersteld. "De lont is uit het kruitvat," zegt Veekman aan onze redactie. Zo worden er deze week onderhandelingen opgestart voor de Cao. Acties zijn er momenteel niet gepland. "We gaan nu een afkoelingsperiode in waarin zowel wij als de directie alles op alles zetten."

Momenteel zou het om een achttal ontslagen gaan. Maar het exacte cijfer zal deels afhangen van de onderhandelingen die zullen volgen.

Damovo lijdt onder de crisis en moet daarom een deel van zijn zeventig personeelsleden ontslaan. Maar LBC-NVK-vakbondsman Robert Veekman hekelde vorige week de communicatie van de directie en het gebrek aan een sociaal plan.Intussen is de relatie tussen vakbond en directie wat hersteld. "De lont is uit het kruitvat," zegt Veekman aan onze redactie. Zo worden er deze week onderhandelingen opgestart voor de Cao. Acties zijn er momenteel niet gepland. "We gaan nu een afkoelingsperiode in waarin zowel wij als de directie alles op alles zetten."Momenteel zou het om een achttal ontslagen gaan. Maar het exacte cijfer zal deels afhangen van de onderhandelingen die zullen volgen.