Het high-end model van OnePlus was sinds de introductie in juli enkel verkrijgbaar met moeilijk verkrijgbare invites. Die werden alleen verstrekt via sociale media en op het forum van OnePlus. Kopers van de smartphone kregen er ook een aantal om verder te verspreiden.

Een paar keer zette OnePlus de telefoon open voor vrije verkoop, maar dit was enkel voor korte periodes. Nu is bekendgemaakt dat de OnePlus 2 vanaf 5 december ook zonder uitnodiging verkrijgbaar is.

De 64GB-versie kost 399 euro, het 16GB-model kost 339 euro.

Na verschijning van de smartphone schreven wij een review over de OnePlus 2: Wint de meest gehypete telefoon van nu het van Apple en Samsung?

Het high-end model van OnePlus was sinds de introductie in juli enkel verkrijgbaar met moeilijk verkrijgbare invites. Die werden alleen verstrekt via sociale media en op het forum van OnePlus. Kopers van de smartphone kregen er ook een aantal om verder te verspreiden.Een paar keer zette OnePlus de telefoon open voor vrije verkoop, maar dit was enkel voor korte periodes. Nu is bekendgemaakt dat de OnePlus 2 vanaf 5 december ook zonder uitnodiging verkrijgbaar is.De 64GB-versie kost 399 euro, het 16GB-model kost 339 euro.