Van 9 augustus tot 12 september is het niet mogelijk om een OnePlus 3 te bestellen in Europa of Hong Kong. Het bedrijf zegt dat de smartphone veel beter verkoopt dan verwacht en dat het bedrijf bijgevolg moeite heeft om aan de vraag (en bijhorende levertijden) te voldoen.

Medeoprichter Carl Pei legt in een forumpost uit dat het moeilijk werd om de levertijden te respecteren en daarom vanaf komende dinsdag even geen nieuwe bestellingen aanneemt. Wie al een OnePlus 3 bestelde, zal het toestel nog wel ontvangen volgens de vooropgestelde levertijd.

OnePlus maakte flink wat furore met zijn smartphones omwille van de scherpe prijs voor vrij goede specificaties. De telefoons OnePlus One en OnePlus 2 werden een hype, onder meer omdat ze enkel op uitnodiging te bestellen waren. Voor de OnePlus 3 was dat niet meer nodig, waardoor eender wie het toestel kan bestellen.

Van 9 augustus tot 12 september is het niet mogelijk om een OnePlus 3 te bestellen in Europa of Hong Kong. Het bedrijf zegt dat de smartphone veel beter verkoopt dan verwacht en dat het bedrijf bijgevolg moeite heeft om aan de vraag (en bijhorende levertijden) te voldoen.Medeoprichter Carl Pei legt in een forumpost uit dat het moeilijk werd om de levertijden te respecteren en daarom vanaf komende dinsdag even geen nieuwe bestellingen aanneemt. Wie al een OnePlus 3 bestelde, zal het toestel nog wel ontvangen volgens de vooropgestelde levertijd.OnePlus maakte flink wat furore met zijn smartphones omwille van de scherpe prijs voor vrij goede specificaties. De telefoons OnePlus One en OnePlus 2 werden een hype, onder meer omdat ze enkel op uitnodiging te bestellen waren. Voor de OnePlus 3 was dat niet meer nodig, waardoor eender wie het toestel kan bestellen.