OnePlus heeft bevestigd dat het niet langer haar vlaggenschip zal kunnen aanbieden in Noord-Amerika. De toestellen zijn er sneller uitverkocht dan verwacht, en het bedrijf heeft aan de nieuwssite Engadget vertelt dat er geen nieuwe toestellen meer geleverd zullen worden.

De Chinese smartphone-maker zegt dat het bovendien te omslachtig is om toestellen uit andere regio's van een andere oplader te voorzien. Op dit moment is Noord-Amerika goed voor 25 procent van de verkoop van OnePlus-telefoons. Wereldwijd boekte het bedrijf 1.4 miljard dollar winst, een verdubbeling ten op zich van een jaar eerder.

"In een productcategorie waar geen enkele andere fabrikant groeit, doen wij dat wel", verklaart Kyle Kiang, marketingkhoofd van OnePlus. OnePlus-liefhebbers in de VS en Canada zullen moeten wachten op het volgende vlaggenschip van het bedrijf.

OnePlus heeft bevestigd dat het niet langer haar vlaggenschip zal kunnen aanbieden in Noord-Amerika. De toestellen zijn er sneller uitverkocht dan verwacht, en het bedrijf heeft aan de nieuwssite Engadget vertelt dat er geen nieuwe toestellen meer geleverd zullen worden. De Chinese smartphone-maker zegt dat het bovendien te omslachtig is om toestellen uit andere regio's van een andere oplader te voorzien. Op dit moment is Noord-Amerika goed voor 25 procent van de verkoop van OnePlus-telefoons. Wereldwijd boekte het bedrijf 1.4 miljard dollar winst, een verdubbeling ten op zich van een jaar eerder. "In een productcategorie waar geen enkele andere fabrikant groeit, doen wij dat wel", verklaart Kyle Kiang, marketingkhoofd van OnePlus. OnePlus-liefhebbers in de VS en Canada zullen moeten wachten op het volgende vlaggenschip van het bedrijf.