Over de OnePlus X, zoals het toestel moet gaan heten, is al een en ander bekend. Want de Amerikaanse keuringsdienst FCC en de Chinese tegenhanger Tenaa hebben al gegevens van het toestel online gezet.

Het toestel krijgt een oled-scherm van 5 inch met 1920x1080 pixels. Over de chip is nog niet veel duidelijkheid. Het zou gaan om een MediaTek Helio X10 of Qualcomm Snapdragon 801.

OnePlus heeft zelf nog niets over het toestel gezegd, maar heeft al een aantal keer laten vallen dat er naast de OnePlus 2 nog een toestel aankomt dit jaar. Het zou om een goedkoper 'midrange' toestel gaan. De OnePlus 2 kost in zijn goedkoopste versie 330 euro, dus de prijs zal in ieder geval daar onder liggen.

-, -
- © -
Over de OnePlus X, zoals het toestel moet gaan heten, is al een en ander bekend. Want de Amerikaanse keuringsdienst FCC en de Chinese tegenhanger Tenaa hebben al gegevens van het toestel online gezet.Het toestel krijgt een oled-scherm van 5 inch met 1920x1080 pixels. Over de chip is nog niet veel duidelijkheid. Het zou gaan om een MediaTek Helio X10 of Qualcomm Snapdragon 801. OnePlus heeft zelf nog niets over het toestel gezegd, maar heeft al een aantal keer laten vallen dat er naast de OnePlus 2 nog een toestel aankomt dit jaar. Het zou om een goedkoper 'midrange' toestel gaan. De OnePlus 2 kost in zijn goedkoopste versie 330 euro, dus de prijs zal in ieder geval daar onder liggen.