Dat schrijft Het Laatste Nieuws woensdag. Verzekeringskoepel Assuralia bevestigt aan Belga dat de app in ontwikkeling is, maar benadrukt dat het niet de bedoeling is dat het papieren aanrijdingsformulier volledig zal verdwijnen.

Assuralia haalde de mosterd in Nederland, waar een gelijkaardige app inmiddels vier jaar beschikbaar is. Volgens het Nederlandse Verbond van Verzekeraars duurt het amper 10 minuten om digitaal schade te claimen. "Wie een klassiek formulier invult, doet daar gemakkelijk drie keer langer over", luidt het. (Belga)

Dat schrijft Het Laatste Nieuws woensdag. Verzekeringskoepel Assuralia bevestigt aan Belga dat de app in ontwikkeling is, maar benadrukt dat het niet de bedoeling is dat het papieren aanrijdingsformulier volledig zal verdwijnen.Assuralia haalde de mosterd in Nederland, waar een gelijkaardige app inmiddels vier jaar beschikbaar is. Volgens het Nederlandse Verbond van Verzekeraars duurt het amper 10 minuten om digitaal schade te claimen. "Wie een klassiek formulier invult, doet daar gemakkelijk drie keer langer over", luidt het. (Belga)