Blijkbaar werden de screenshots in een officiële gebruikersgids voor iPad in de iTunes Store eerder dan gepland geüpdatet, zo meldt theverge.com. De officiële aankondiging van de nieuwe modellen is pas donderdag in het hoofdkwartier van Apple in Cupertino. De screenshots werden intussen weer uit de gebruikersgids verwijderd. Of het echt gaat om een fout of een bewuste mediastrategie, is niet duidelijk.

De beelden onthullen dat beide toestellen een Touch ID-vingerafdruksensor hebben, die al een tijdje op recente iPhones terug te vinden is. Behalve de toevoeging van de Touch ID, lijken de nieuwste iPads bijna identiek op hun voorgangers. Ook de camera's van de tablets krijgen een update en bevatten voortaan ook de zogenaamde 'burst mode', waarmee gebruikers een reeks foto's in één keer kunnen nemen. Verwacht wordt dat Apple daarnaast de performantie van beide iPads zal hebben verbeterd.

Hoe de nieuwe iPads er écht zullen uitzien, weten we vanavond.

Blijkbaar werden de screenshots in een officiële gebruikersgids voor iPad in de iTunes Store eerder dan gepland geüpdatet, zo meldt theverge.com. De officiële aankondiging van de nieuwe modellen is pas donderdag in het hoofdkwartier van Apple in Cupertino. De screenshots werden intussen weer uit de gebruikersgids verwijderd. Of het echt gaat om een fout of een bewuste mediastrategie, is niet duidelijk.De beelden onthullen dat beide toestellen een Touch ID-vingerafdruksensor hebben, die al een tijdje op recente iPhones terug te vinden is. Behalve de toevoeging van de Touch ID, lijken de nieuwste iPads bijna identiek op hun voorgangers. Ook de camera's van de tablets krijgen een update en bevatten voortaan ook de zogenaamde 'burst mode', waarmee gebruikers een reeks foto's in één keer kunnen nemen. Verwacht wordt dat Apple daarnaast de performantie van beide iPads zal hebben verbeterd.Hoe de nieuwe iPads er écht zullen uitzien, weten we vanavond.