De lancering van Lotto online loopt opnieuw vertraging op. Sinds december worden er tests uitgevoerd bij zo'n vierduizend mensen, maar die zijn weinig overtuigend.

Dat melden La Libre Belgique en La Dernière Heure. De Nationale Loterij wil honderd procent zekerheid over de betrouwbaarheid van de website voordat het grote publieke online zijn kans kan wagen. Ze hoopt op zo'n 115.000 spelers in 2010.

Voordien werden al 18 en 30 januari vooropgesteld als lanceringsdata voor de online trekkingsspelen van de Nationale Loterij. Nu is er sprake van het eerste semester van het jaar als timing.

Door het uitstel zou de Nationale Loterij de lancering van Lotto op het internet kunnen laten samenvallen met de voorstelling van het nieuwe product van de Loterij dat enkel via krantenwinkels te verkrijgen zal zijn. Op die manier kunnen de winkels klanten blijven aantrekken.

Bron: Belga

De lancering van Lotto online loopt opnieuw vertraging op. Sinds december worden er tests uitgevoerd bij zo'n vierduizend mensen, maar die zijn weinig overtuigend. Dat melden La Libre Belgique en La Dernière Heure. De Nationale Loterij wil honderd procent zekerheid over de betrouwbaarheid van de website voordat het grote publieke online zijn kans kan wagen. Ze hoopt op zo'n 115.000 spelers in 2010. Voordien werden al 18 en 30 januari vooropgesteld als lanceringsdata voor de online trekkingsspelen van de Nationale Loterij. Nu is er sprake van het eerste semester van het jaar als timing. Door het uitstel zou de Nationale Loterij de lancering van Lotto op het internet kunnen laten samenvallen met de voorstelling van het nieuwe product van de Loterij dat enkel via krantenwinkels te verkrijgen zal zijn. Op die manier kunnen de winkels klanten blijven aantrekken. Bron: Belga