In Nederland is het domein seks.nl voor maar liefst 200.000 euro verkocht aan een nieuwe eigenaar.

Dat heeft Sedo - een bedrijf dat domeinnamen veilt - bekendgemaakt. Een joint-venture tussen de internetbedrijven Cashmaster en Webguru is de nieuwe eigenaar van het ogenschijnlijk populaire domein.

De bedoeling van de nieuwe eigenaar is om op seks.nl de 'diensten' van bestaande, eigen webcamsites in een nieuwe verpakking aan te bieden. Voor de precieze plannen is het nog wachten tot wanneer de nieuwe website in dienst is. Ondanks de algemene naam is het in ieder geval niet de bedoeling om er ook voorlichting te geven, laten de eigenaars nog weten. Wat er in afwachting van de relaunch - ergens in januari - te beleven valt, moet u zelf maar gaan ontdekken: wij geraakten niet voorbij de firewall.

In Nederland is het domein seks.nl voor maar liefst 200.000 euro verkocht aan een nieuwe eigenaar. Dat heeft Sedo - een bedrijf dat domeinnamen veilt - bekendgemaakt. Een joint-venture tussen de internetbedrijven Cashmaster en Webguru is de nieuwe eigenaar van het ogenschijnlijk populaire domein. De bedoeling van de nieuwe eigenaar is om op seks.nl de 'diensten' van bestaande, eigen webcamsites in een nieuwe verpakking aan te bieden. Voor de precieze plannen is het nog wachten tot wanneer de nieuwe website in dienst is. Ondanks de algemene naam is het in ieder geval niet de bedoeling om er ook voorlichting te geven, laten de eigenaars nog weten. Wat er in afwachting van de relaunch - ergens in januari - te beleven valt, moet u zelf maar gaan ontdekken: wij geraakten niet voorbij de firewall.