In Nederland kun je voortaan online een steak bestellen. Het vlees wordt per koerier aan huis geleverd.

Het moet gezegd: in Nederland loopt e-commerce toch altijd iets voor op het aanbod in België. Dat is soms misschien frustrerend, maar eerlijk gezegd soms maar goed ook. Want wat kun je sinds kort ook al online bestellen bij onze noorderburen? Een flinke biefstuk, een t-bone steak of een andere lap vlees van de online slagerij.

Het vlees dat je bestelt bij Beef&Steak.nl wordt eerst vacuüm getrokken, vervolgens diepgevroren en dan via TNT Post verstuurd. De online slager legt er de nadruk op dat de verpakking helemaal geïsoleerd is, en dat er in de doos eerst nog een aantal ijselementen toegevoegd worden om het vlees koel te houden tijdens het transport.

Moest u na het lezen van dit artikel toch de onweerstaanbare drang voelen om een sappige steak te bestellen, moeten we u wel teleurstellen: een levering naar België zit er helaas niet in. Misschien toch maar best zo.

In Nederland kun je voortaan online een steak bestellen. Het vlees wordt per koerier aan huis geleverd. Het moet gezegd: in Nederland loopt e-commerce toch altijd iets voor op het aanbod in België. Dat is soms misschien frustrerend, maar eerlijk gezegd soms maar goed ook. Want wat kun je sinds kort ook al online bestellen bij onze noorderburen? Een flinke biefstuk, een t-bone steak of een andere lap vlees van de online slagerij. Het vlees dat je bestelt bij Beef&Steak.nl wordt eerst vacuüm getrokken, vervolgens diepgevroren en dan via TNT Post verstuurd. De online slager legt er de nadruk op dat de verpakking helemaal geïsoleerd is, en dat er in de doos eerst nog een aantal ijselementen toegevoegd worden om het vlees koel te houden tijdens het transport. Moest u na het lezen van dit artikel toch de onweerstaanbare drang voelen om een sappige steak te bestellen, moeten we u wel teleurstellen: een levering naar België zit er helaas niet in. Misschien toch maar best zo.