Twitter heeft zijn beleid rond DM's (direct messages) aangepast: voortaan ook mensen die jij niet volgt jou privéberichten toesturen op Twitter.

Oorspronkelijk moest je elkaar volgen om privéberichten heen en weer te kunnen sturen op Twitter. Daar komt nu verandering in, meldt technologiesite The Verge. Twitter is namelijk een optie aan het uitrollen waarbij gebruikers desgewenst privéberichten kunnen ontvangen van al hun volgers, en dus ook van de mensen die ze zelf niet terugvolgen.

Met name voor bedrijven is deze functie handig, want op deze manier hoeven ze niet meer openbaar met hun klanten communiceren op Twitter.

De nieuwe functie is opt-in, wat wil zeggen dat je de functionaliteit ook gemakkelijk kunt uitschakelen. Op dit ogenblik is de nieuwe regel nog niet voor iedereen beschikbaar.

Twitter heeft zijn beleid rond DM's (direct messages) aangepast: voortaan ook mensen die jij niet volgt jou privéberichten toesturen op Twitter. Oorspronkelijk moest je elkaar volgen om privéberichten heen en weer te kunnen sturen op Twitter. Daar komt nu verandering in, meldt technologiesite The Verge. Twitter is namelijk een optie aan het uitrollen waarbij gebruikers desgewenst privéberichten kunnen ontvangen van al hun volgers, en dus ook van de mensen die ze zelf niet terugvolgen. Met name voor bedrijven is deze functie handig, want op deze manier hoeven ze niet meer openbaar met hun klanten communiceren op Twitter. De nieuwe functie is opt-in, wat wil zeggen dat je de functionaliteit ook gemakkelijk kunt uitschakelen. Op dit ogenblik is de nieuwe regel nog niet voor iedereen beschikbaar.