Het is een publiek geheim dat tekstjes met keywords als Google, Telenet, Belgacom, Facebook, Twitter en all things Apple astronomisch veel pageviews opleveren. Dat is dit jaar niet anders, al waren we toch wel aangenaam verrast met de erg hoge score voor het Google Street View-artikel. Dit jaar duiken er in de top 10 twee stukjes op die bank-gerelateerd zijn. Een teken des tijds? Misschien. Vast staat dat centen belangrijk zijn (zoals ook bleek uit de top 10 van 2010), en dat de Belgen in onzekere dagen alle nieuws over hun financiële instellingen op de voet volgen, ook op het vlak van it.

Als datingssites sinds de komst van Facebook en co. uit de mode zijn geraakt, dan blijkt dat toch niet meteen uit onze cijfers. Het stukje over de lancering van de Belgische datingssite Twoo (een nieuw project van de jongens achter Netlog) klokt immers af op een erg mooie vierde stek.

Schreven we verleden jaar nog dat de bassist van De Mens ook bij it-minnend België een trouwe schare fans heeft (het artikel over zijn vertrek bij Belgacom belandde toen op een vijfde stek), dan komt de man dit keer iets minder positief uit de verf, al blijft hij hoe dan ook scoren.

Het verhaal over Pukkelpop hadden we hier liever niet zien staan, maar het feit dat heel wat festivalgangers na de dodelijke storm niet naar het thuisfront konden bellen, en dat de reacties voor de mobiele operatoren niet mals waren, is en blijft erg relevant.

We zetten hieronder graag even onze top tien van het voorbije jaar op een rijtje:

1. Google Street View gelanceerd in België
2. Pc-banking BNP Paribas Fortis ligt plat
3. Kritiek van klanten op Fibernet-aankondigingen Telenet
4. Netlog start met datingsite Twoo
5. Telenet dient klanten van antwoord

6. Telenet verhoogt prijs kabelabonnement en internet
7. Apple maakt pc overbodig met iCloud
8. Exit KBC-CIO Carl Tilkin-Franssens

9. Bedrijf Michel De Coster verdacht van namaak
10. Pukkelpop: "Voorzie alternatieve mobiele technologieën"

Het is een publiek geheim dat tekstjes met keywords als Google, Telenet, Belgacom, Facebook, Twitter en all things Apple astronomisch veel pageviews opleveren. Dat is dit jaar niet anders, al waren we toch wel aangenaam verrast met de erg hoge score voor het Google Street View-artikel. Dit jaar duiken er in de top 10 twee stukjes op die bank-gerelateerd zijn. Een teken des tijds? Misschien. Vast staat dat centen belangrijk zijn (zoals ook bleek uit de top 10 van 2010), en dat de Belgen in onzekere dagen alle nieuws over hun financiële instellingen op de voet volgen, ook op het vlak van it. Als datingssites sinds de komst van Facebook en co. uit de mode zijn geraakt, dan blijkt dat toch niet meteen uit onze cijfers. Het stukje over de lancering van de Belgische datingssite Twoo (een nieuw project van de jongens achter Netlog) klokt immers af op een erg mooie vierde stek. Schreven we verleden jaar nog dat de bassist van De Mens ook bij it-minnend België een trouwe schare fans heeft (het artikel over zijn vertrek bij Belgacom belandde toen op een vijfde stek), dan komt de man dit keer iets minder positief uit de verf, al blijft hij hoe dan ook scoren. Het verhaal over Pukkelpop hadden we hier liever niet zien staan, maar het feit dat heel wat festivalgangers na de dodelijke storm niet naar het thuisfront konden bellen, en dat de reacties voor de mobiele operatoren niet mals waren, is en blijft erg relevant. We zetten hieronder graag even onze top tien van het voorbije jaar op een rijtje: 1. Google Street View gelanceerd in België 2. Pc-banking BNP Paribas Fortis ligt plat 3. Kritiek van klanten op Fibernet-aankondigingen Telenet 4. Netlog start met datingsite Twoo 5. Telenet dient klanten van antwoord 6. Telenet verhoogt prijs kabelabonnement en internet 7. Apple maakt pc overbodig met iCloud 8. Exit KBC-CIO Carl Tilkin-Franssens 9. Bedrijf Michel De Coster verdacht van namaak 10. Pukkelpop: "Voorzie alternatieve mobiele technologieën"