Online opslagspecialist Oodrive heeft het Franse securitybedrijf CertEurope gekocht.

Het Franse Oodrive, dat in 2008 in België ook BlueBackUp overnam, heeft in eigen land nu CertEurope gekocht. Dat is een securitybedrijf, opgericht in 2000, dat vooral actief is als certificatieorganisatie. Het bedrijf levert in die hoedanigheid onder meer e-trustoplossingen, digitale certificaten en timestamping. Alle diensten worden in het Saas-model ('software-as-a-service') geleverd.

CertEurope zou dit jaar een omzet halen van ruim 5 miljoen euro met 30 mensen. De belangrijkste klanten van het bedrijf zijn vooral actief in de banksector en bij de gereglementeerde beroepen.

Oodrive ziet in de overname een mooie versterking van zijn online opslag- en bestandbeheeraanbod. De beveiligingsfuncties van CertEurope zullen als extra dienst aan dat gamma worden toegevoegd.

Online opslagspecialist Oodrive heeft het Franse securitybedrijf CertEurope gekocht. Het Franse Oodrive, dat in 2008 in België ook BlueBackUp overnam, heeft in eigen land nu CertEurope gekocht. Dat is een securitybedrijf, opgericht in 2000, dat vooral actief is als certificatieorganisatie. Het bedrijf levert in die hoedanigheid onder meer e-trustoplossingen, digitale certificaten en timestamping. Alle diensten worden in het Saas-model ('software-as-a-service') geleverd. CertEurope zou dit jaar een omzet halen van ruim 5 miljoen euro met 30 mensen. De belangrijkste klanten van het bedrijf zijn vooral actief in de banksector en bij de gereglementeerde beroepen. Oodrive ziet in de overname een mooie versterking van zijn online opslag- en bestandbeheeraanbod. De beveiligingsfuncties van CertEurope zullen als extra dienst aan dat gamma worden toegevoegd.