De Samsung Galaxy S4 bevat een Smart Pause-functie. Als je tijdens het afspelen van een filmpje wegkijkt van het scherm, wordt de video op pauze gezet. Ook kan je met je ogen doorheen webpagina's scrollen. Volgens LG schendt Samsung hiermee één van zijn patenten, die in 2005 en 2009 aangevraagd werden en die verwerkt zullen zitten in de Optimus G Pro-smartphone van LG, die in april verschijnt.

Ook de Dual Camera-functie van de Galaxy S4, die de camera aan de voorzijde en de camera aan de achterzijde tegelijk kan activeren, is volgens LG afgekeken.

Samsung ontkent de schending van patenten, en beweert alle nieuwe functies zelf te hebben ontwikkeld.

De Samsung Galaxy S4 bevat een Smart Pause-functie. Als je tijdens het afspelen van een filmpje wegkijkt van het scherm, wordt de video op pauze gezet. Ook kan je met je ogen doorheen webpagina's scrollen. Volgens LG schendt Samsung hiermee één van zijn patenten, die in 2005 en 2009 aangevraagd werden en die verwerkt zullen zitten in de Optimus G Pro-smartphone van LG, die in april verschijnt. Ook de Dual Camera-functie van de Galaxy S4, die de camera aan de voorzijde en de camera aan de achterzijde tegelijk kan activeren, is volgens LG afgekeken. Samsung ontkent de schending van patenten, en beweert alle nieuwe functies zelf te hebben ontwikkeld.