Gebruikers kunnen ook hun eigen playlists samenstellen en speciale 'radiozenders volgen'. Nieuw is dat Music Unlimited met de stem te bedienen is, via Alexa. Als een gebruiker een zin uit een liedje noemt, kan Alexa bijvoorbeeld het goede nummer zoeken.

Amazon Music Unlimited is woensdag aangekondigd. De dienst is eerst alleen in de Verenigde Staten beschikbaar. Gebruikers betalen 9,99 dollar per maand, omgerekend iets meer dan 9 euro. Dat is vergelijkbaar met bestaande diensten. Gebruikers van Prime en Echo krijgen korting. Binnenkort komt er ook een familie-abonnement. Het is nog niet bekend of en wanneer de dienst naar andere landen komt.

(ANP/WK)

Gebruikers kunnen ook hun eigen playlists samenstellen en speciale 'radiozenders volgen'. Nieuw is dat Music Unlimited met de stem te bedienen is, via Alexa. Als een gebruiker een zin uit een liedje noemt, kan Alexa bijvoorbeeld het goede nummer zoeken.Amazon Music Unlimited is woensdag aangekondigd. De dienst is eerst alleen in de Verenigde Staten beschikbaar. Gebruikers betalen 9,99 dollar per maand, omgerekend iets meer dan 9 euro. Dat is vergelijkbaar met bestaande diensten. Gebruikers van Prime en Echo krijgen korting. Binnenkort komt er ook een familie-abonnement. Het is nog niet bekend of en wanneer de dienst naar andere landen komt.(ANP/WK)