In een e-mailtje aan agenten en partners meldt Belgacom dat het Telenet achterna gaat in het verhogen van upload- en downloadlimieten van de adsl-abonnementen. Datavolumes blijven zowat overal identiek. Prijzen veranderen niet.

Belgacom zal één van de komende dagen - het mailtje aan partners zegt morgen, 8 januari - ook de upload- en downloadlimieten aanpassen. Of de bewuste mail authentiek is, wilde bij Belgacom echter niemand "ontkennen noch bevestigen".

Belgacom zou de downloadlimieten van de drie goedkoopste adsl-formules (ADSL Time, Budget en Light) verdubbelen van 512k naar 1M. Bij de formules ADSL Light, Go en en Plus gaat ook de uploadsnelheid naar omhoog: bij Light van 192k naar 256k, bij Go en Plus van 256k naar 400k. Bij het Plus-abonnement stijgt de datalimiet lichtjes van 30GB naar 35GB, om [Telenet bij te benen].

ADSL Power verdwijnt als gevolg van die wijzigingen, meldt de e-mail nog. Belgacom ADSL Power is een optie op het Belgacom ADSL Go-abonnement met een hogere uploadsnelheid. "De Belgacom ADSL Go-klanten die op ADSL Power ingetekend hebben, zullen op dezelfde datums gewaarschuwd worden en zullen verzocht worden op de opties ADSL Multi en Security over te stappen".

In een e-mailtje aan agenten en partners meldt Belgacom dat het Telenet achterna gaat in het verhogen van upload- en downloadlimieten van de adsl-abonnementen. Datavolumes blijven zowat overal identiek. Prijzen veranderen niet. Belgacom zal één van de komende dagen - het mailtje aan partners zegt morgen, 8 januari - ook de upload- en downloadlimieten aanpassen. Of de bewuste mail authentiek is, wilde bij Belgacom echter niemand "ontkennen noch bevestigen". Belgacom zou de downloadlimieten van de drie goedkoopste adsl-formules (ADSL Time, Budget en Light) verdubbelen van 512k naar 1M. Bij de formules ADSL Light, Go en en Plus gaat ook de uploadsnelheid naar omhoog: bij Light van 192k naar 256k, bij Go en Plus van 256k naar 400k. Bij het Plus-abonnement stijgt de datalimiet lichtjes van 30GB naar 35GB, om [Telenet bij te benen]. ADSL Power verdwijnt als gevolg van die wijzigingen, meldt de e-mail nog. Belgacom ADSL Power is een optie op het Belgacom ADSL Go-abonnement met een hogere uploadsnelheid. "De Belgacom ADSL Go-klanten die op ADSL Power ingetekend hebben, zullen op dezelfde datums gewaarschuwd worden en zullen verzocht worden op de opties ADSL Multi en Security over te stappen".