Peter Janssen stapt op als technisch directeur van DNS.be. Jan Jansen en Geert Debyser zullen zijn rol overnemen en het management van de Belgische domeinbeheerder vervoegen.

Na het vertrek van algemeen directeur Marc Van Wesemael enkele weken geleden, betekent het opstappen van Peter Janssen opnieuw een serieuze aderlating voor DNS.be.

Beide managers genieten immers een uitstekende reputatie binnen de domeinnaamindustrie. In de voorbije jaren hebben ze een technisch platform op poten gezet, waar ze hoge ogen mee gooiden in heel Europa.

Zowel Janssen als Van Wesemael wensen niet te reageren op hun vertrek bij de Belgische domeinbeheerder. Maar het is geen geheim dat ze zich niet konden vinden in de strategie die door de Raad van Bestuur werd uitgetekend voor het bedrijf.

Peter Janssen stapt op als technisch directeur van DNS.be. Jan Jansen en Geert Debyser zullen zijn rol overnemen en het management van de Belgische domeinbeheerder vervoegen. Na het vertrek van algemeen directeur Marc Van Wesemael enkele weken geleden, betekent het opstappen van Peter Janssen opnieuw een serieuze aderlating voor DNS.be. Beide managers genieten immers een uitstekende reputatie binnen de domeinnaamindustrie. In de voorbije jaren hebben ze een technisch platform op poten gezet, waar ze hoge ogen mee gooiden in heel Europa. Zowel Janssen als Van Wesemael wensen niet te reageren op hun vertrek bij de Belgische domeinbeheerder. Maar het is geen geheim dat ze zich niet konden vinden in de strategie die door de Raad van Bestuur werd uitgetekend voor het bedrijf.