Ook de voormalige ceo van het door SAP overgenomen Business Objects heeft het Duitse bedrijf verlaten.

Nadat ceo Leo Apotheker vorige week de Duitse softwarereus SAP moest verlaten, was er nog een reeks belangrijke vertrekkers te noteren. Meest opvallende naam is John Schwarz, voormalig ceo van business intelligencespecialist Business Objects, een bedrijf dat in 2007 werd overgenomen door SAP. Schwarz leidde ook binnen SAP nog de BO-divisie. Hij maakte ook deel uit van de executive board van SAP. Hij stelt dat met het nieuwe managementteam "de toekomst van SAP in capabele handen is". Schwarz besloot zelf op te stappen. Bij SAP zeggen ze dat te betreuren.

Voorts vertrok ook Erwin Gunst, de chief operating officer van SAP, omwille van gezondheidsredenen. Hij wordt vervangen door Gerhard Oswald, die de SAP service en supportdivisie leidde.

Ook de voormalige ceo van het door SAP overgenomen Business Objects heeft het Duitse bedrijf verlaten. Nadat ceo Leo Apotheker vorige week de Duitse softwarereus SAP moest verlaten, was er nog een reeks belangrijke vertrekkers te noteren. Meest opvallende naam is John Schwarz, voormalig ceo van business intelligencespecialist Business Objects, een bedrijf dat in 2007 werd overgenomen door SAP. Schwarz leidde ook binnen SAP nog de BO-divisie. Hij maakte ook deel uit van de executive board van SAP. Hij stelt dat met het nieuwe managementteam "de toekomst van SAP in capabele handen is". Schwarz besloot zelf op te stappen. Bij SAP zeggen ze dat te betreuren. Voorts vertrok ook Erwin Gunst, de chief operating officer van SAP, omwille van gezondheidsredenen. Hij wordt vervangen door Gerhard Oswald, die de SAP service en supportdivisie leidde.