Volgens de New York Times verwijderde Facebook ook twee video's van het platform die gemaakt zijn door Bannon, omdat ze zouden aanzetten tot geweld.

Twitter haalde vorige week al een account van Bannon van het web en YouTube heeft een video verwijderd waarin de voormalig adviseur van Trump pleitte voor geweld tegen twee Amerikaanse functionarissen, onder wie de vooraanstaande immunoloog Anthony Fauci.

Bannon wordt gezien als een van de architecten van de verkiezingsoverwinning van Trump in 2016. Hij kreeg daarna een belangrijke adviseurspost in het Witte Huis, waar hij in 2017 weer vertrok.

Volgens de New York Times verwijderde Facebook ook twee video's van het platform die gemaakt zijn door Bannon, omdat ze zouden aanzetten tot geweld. Twitter haalde vorige week al een account van Bannon van het web en YouTube heeft een video verwijderd waarin de voormalig adviseur van Trump pleitte voor geweld tegen twee Amerikaanse functionarissen, onder wie de vooraanstaande immunoloog Anthony Fauci.Bannon wordt gezien als een van de architecten van de verkiezingsoverwinning van Trump in 2016. Hij kreeg daarna een belangrijke adviseurspost in het Witte Huis, waar hij in 2017 weer vertrok.