Hewlett-Packard wil een nieuwe smartphone op de markt brengen die niet alleen mikt op zakenmensen, maar ook op gewone consumenten. Dat schrijft The Wall Street Journal.

De telefoon wordt eerst in Europa gelanceerd, mogelijk al binnen de twee maanden, en zal verkocht worden in winkels van mobiele operatoren.

De nieuwe telefoon zal een touchscreen hebben en een gewoon toetsenbord en zal draaien op Windows Mobile 6.1. Hij zal uiteraard de mogelijkheid hebben om e-mails te ontvangen en te versturen en om te surfen op het internet.

Bron: Belga

Hewlett-Packard wil een nieuwe smartphone op de markt brengen die niet alleen mikt op zakenmensen, maar ook op gewone consumenten. Dat schrijft The Wall Street Journal. De telefoon wordt eerst in Europa gelanceerd, mogelijk al binnen de twee maanden, en zal verkocht worden in winkels van mobiele operatoren. De nieuwe telefoon zal een touchscreen hebben en een gewoon toetsenbord en zal draaien op Windows Mobile 6.1. Hij zal uiteraard de mogelijkheid hebben om e-mails te ontvangen en te versturen en om te surfen op het internet. Bron: Belga