Over de HTC-toestellen is nog niet veel bekend. Wel melden meerdere bronnen dat Google de teugels wil aantrekken als het op de Nexus-smartphonelijn aankomt. De techgigant wil meer te vertellen hebben over de hardware. Het kwakkelende HTC zou daar geen bezwaren tegen hebben, omdat het al lang blij is dat het Googles eigen telefoonlijn weer mag produceren.

Voor Huawei zou een nieuwe opdracht van Google als compliment gezien kunnen worden. De Chinezen kregen veel positieve commentaren op de Nexus 6P, volgens velen een van de beste smartphones van vorig jaar.

(ANP/WK)

Over de HTC-toestellen is nog niet veel bekend. Wel melden meerdere bronnen dat Google de teugels wil aantrekken als het op de Nexus-smartphonelijn aankomt. De techgigant wil meer te vertellen hebben over de hardware. Het kwakkelende HTC zou daar geen bezwaren tegen hebben, omdat het al lang blij is dat het Googles eigen telefoonlijn weer mag produceren.Voor Huawei zou een nieuwe opdracht van Google als compliment gezien kunnen worden. De Chinezen kregen veel positieve commentaren op de Nexus 6P, volgens velen een van de beste smartphones van vorig jaar.(ANP/WK)