De winkelketen heeft de hack zelf toegegeven in een mededeling. Daarin staat dat hackers van april tot november kredietkaartinformatie konden verzamelen van 'point of sale' terminals in zijn Amerikaanse winkels. Daarnaast is het ook mogelijk dat de malware toegang kreeg tot de logbestanden van bepaalde (ook niet-geïnfecteerde) betaalterminals.

De winkelketen zegt er meteen bij dat zijn webwinkel, en de winkels buiten de Verenigde Staten (zoals die in België) een ander betalingssysteem gebruiken, en dat die dus niet aan de malware zijn blootgesteld.

Forever 21 is lang niet de eerste winkelketen die via hacks gegevens over betalingen en kredietkaarten verliest. Zogeheten 'POS-aanvallen', waarbij malware op verschillende kassa's en andere terminals wordt gezet, was ook verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de grote hack bij de Amerikaanse supermarktketen Target.

De winkelketen heeft de hack zelf toegegeven in een mededeling. Daarin staat dat hackers van april tot november kredietkaartinformatie konden verzamelen van 'point of sale' terminals in zijn Amerikaanse winkels. Daarnaast is het ook mogelijk dat de malware toegang kreeg tot de logbestanden van bepaalde (ook niet-geïnfecteerde) betaalterminals. De winkelketen zegt er meteen bij dat zijn webwinkel, en de winkels buiten de Verenigde Staten (zoals die in België) een ander betalingssysteem gebruiken, en dat die dus niet aan de malware zijn blootgesteld. Forever 21 is lang niet de eerste winkelketen die via hacks gegevens over betalingen en kredietkaarten verliest. Zogeheten 'POS-aanvallen', waarbij malware op verschillende kassa's en andere terminals wordt gezet, was ook verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de grote hack bij de Amerikaanse supermarktketen Target.