Er is nog weinig over gesproken maar het Canadese Nortel, dat in stukken verkocht wordt, heeft ook nog een gsm- en gsm-r-divisie. Ook die zullen geveild worden.

Tot 5 november kunnen geïnteresseerde bedrijven hun bod indienen op de gsm- en gsm-r-divisie van Nortel. Op 9 november vindt de uiteindelijke veiling plaats.

Binnen de gsm-divisie leverde Nortel diensten aan ruim 100 operatoren in zowat 65 landen. Gsm-r is technologie die gebruikt wordt bij spoorwegbedrijven. Nortels gsm-afdeling draaide in de financiële resultaten van 2008 een omzet van 1,58 miljard dollar.

Van Nortel werden de CDMA- en LTE-activiteiten al verkocht aan Ericsson voor 1,13 miljard dollar. De enterprise-afdeling kwam in handen van Avaya voor ruim 900 miljoen dollar.

Er is nog weinig over gesproken maar het Canadese Nortel, dat in stukken verkocht wordt, heeft ook nog een gsm- en gsm-r-divisie. Ook die zullen geveild worden. Tot 5 november kunnen geïnteresseerde bedrijven hun bod indienen op de gsm- en gsm-r-divisie van Nortel. Op 9 november vindt de uiteindelijke veiling plaats. Binnen de gsm-divisie leverde Nortel diensten aan ruim 100 operatoren in zowat 65 landen. Gsm-r is technologie die gebruikt wordt bij spoorwegbedrijven. Nortels gsm-afdeling draaide in de financiële resultaten van 2008 een omzet van 1,58 miljard dollar. Van Nortel werden de CDMA- en LTE-activiteiten al verkocht aan Ericsson voor 1,13 miljard dollar. De enterprise-afdeling kwam in handen van Avaya voor ruim 900 miljoen dollar.