Orange dreigt de grote verliezer te worden van de deal met Proximus. DPG Media huurde immers netwerkcapaciteit bij Orange voor de 335.000 klanten van Mobile Vikings en zustermerk Jim Mobile. Die klanten zullen na afronding van de verkoop uiteindelijk verhuizen naar Proximus.

'Geschikte oplossing in voorbereiding'

In een schriftelijke reactie zegt Orange België dat de impact op de samenwerking tussen Orange en Mobile Vikings nog niet bekend is, aangezien de verkoop nog goedgekeurd moet worden door de mededingingsautoriteiten. 'Een geschikte oplossing wordt tegen die tijd voorbereid en uitgewerkt', zegt het bedrijf.

Orange dreigt de grote verliezer te worden van de deal met Proximus. DPG Media huurde immers netwerkcapaciteit bij Orange voor de 335.000 klanten van Mobile Vikings en zustermerk Jim Mobile. Die klanten zullen na afronding van de verkoop uiteindelijk verhuizen naar Proximus.In een schriftelijke reactie zegt Orange België dat de impact op de samenwerking tussen Orange en Mobile Vikings nog niet bekend is, aangezien de verkoop nog goedgekeurd moet worden door de mededingingsautoriteiten. 'Een geschikte oplossing wordt tegen die tijd voorbereid en uitgewerkt', zegt het bedrijf.