Amper 2 weken na het vertrek van Jan De Ville bij de Limburgse integrator Cegeka verlaat nu ook Patrick Hendrickx het directiecomité 'in onderling overleg wegens een verschil in visie en commerciële aanpak'.

De 42-jarige Patrick Hendrickx, die zeventien jaar bij Telindus werkte, werd begin dit jaar aangetrokken door Cegeka. De industrieel ingenieur met een MBA op zak, moest er als directeur de verticale markten uitbouwen. Na elf maanden houdt hij het al voor bekeken.

Hendrickx begon zijn loopbaan bij Wang en Siemens, maar ging al snel aan de slag bij Telindus waar hij zich opwerkte tot sales manager voor de overheid en industrie, en vervolgens business unit manager voor overheid en healthcare. Na de Belgacom-overname werd hij voor de groep directeur voor de Europese Instellingen maar na anderhalf jaar stapte hij over naar Cegeka.

Zijn vertrek volgt snel na de opstap van Jan De Ville als algemeen directeur van Cegeka. Ook toen lag een verschil in visie aan de basis van het ontslag.

Amper 2 weken na het vertrek van Jan De Ville bij de Limburgse integrator Cegeka verlaat nu ook Patrick Hendrickx het directiecomité 'in onderling overleg wegens een verschil in visie en commerciële aanpak'. De 42-jarige Patrick Hendrickx, die zeventien jaar bij Telindus werkte, werd begin dit jaar aangetrokken door Cegeka. De industrieel ingenieur met een MBA op zak, moest er als directeur de verticale markten uitbouwen. Na elf maanden houdt hij het al voor bekeken. Hendrickx begon zijn loopbaan bij Wang en Siemens, maar ging al snel aan de slag bij Telindus waar hij zich opwerkte tot sales manager voor de overheid en industrie, en vervolgens business unit manager voor overheid en healthcare. Na de Belgacom-overname werd hij voor de groep directeur voor de Europese Instellingen maar na anderhalf jaar stapte hij over naar Cegeka. Zijn vertrek volgt snel na de opstap van Jan De Ville als algemeen directeur van Cegeka. Ook toen lag een verschil in visie aan de basis van het ontslag.