Peter Joos, als vice president verantwoordelijk voor de grotere ondernemingen, verlaat eind dit jaar de Belgacom groep. Dat past in een reorganisatie van de bedrijfsdivisie.

Na Jan De Schepper verlaat dus nu ook Peter Joos de bedrijfsafdeling van Belgacom. Peter Joos was verantwoordelijk voor de corporate markt, de 20.000 grotere klanten, goed voor zowat 650 miljoen euro omzet. Peter Joos heeft heel wat ervaring in de telecomwereld, met jobs bij ondermeer Sprint en Verizon Business. In april 2006 werd hij door Proximus aangetrokken als senior manager voor de corporate sales. Bij de integratie van Proximus juni vorig jaar werd hij verantwoordelijk voor de large enterprise market.

Het vertrek van Peter Joos is het gevolg van een reorganisatie van de enterprise business unit onder leiding van Michel De Coster. De drie grote afdelingen worden vervangen door twee. Kris Verheye (ex-Telindus Nederland) zal zoals bekend de afdeling van de top-500 klanten leiden. Kris Vervaet, die de onderlaag van de kmo-markt (500.000 klanten) leidde, krijgt grotendeels de afdeling van Peter Joos erbij. Vervaet wordt daarmee verantwoordelijk voor een divisie van zowat 1,6 miljard euro.

Peter Joos, als vice president verantwoordelijk voor de grotere ondernemingen, verlaat eind dit jaar de Belgacom groep. Dat past in een reorganisatie van de bedrijfsdivisie. Na Jan De Schepper verlaat dus nu ook Peter Joos de bedrijfsafdeling van Belgacom. Peter Joos was verantwoordelijk voor de corporate markt, de 20.000 grotere klanten, goed voor zowat 650 miljoen euro omzet. Peter Joos heeft heel wat ervaring in de telecomwereld, met jobs bij ondermeer Sprint en Verizon Business. In april 2006 werd hij door Proximus aangetrokken als senior manager voor de corporate sales. Bij de integratie van Proximus juni vorig jaar werd hij verantwoordelijk voor de large enterprise market. Het vertrek van Peter Joos is het gevolg van een reorganisatie van de enterprise business unit onder leiding van Michel De Coster. De drie grote afdelingen worden vervangen door twee. Kris Verheye (ex-Telindus Nederland) zal zoals bekend de afdeling van de top-500 klanten leiden. Kris Vervaet, die de onderlaag van de kmo-markt (500.000 klanten) leidde, krijgt grotendeels de afdeling van Peter Joos erbij. Vervaet wordt daarmee verantwoordelijk voor een divisie van zowat 1,6 miljard euro.