Ook Proximus lanceert een prepaid-formule voor mobiel surfen op de pc. Vanaf maandag bieden zowel Mobistar als Proximus herlaadbare kaarten aan.

Prepaid-klanten van Proximus kunnen een datasimkaart kopen voor 10 euro, goed voor vier dagen surfen met een maximum van 200 MB. Herladen kan vanaf 5 euro (voor 2 dagen surfen en maximum 100 MB), tot en met 50 euro (20 dagen surfen en een bovengrens van 1GB).

Het grote voordeel van een prepaid-formule is dat klanten geen torenhoge factuur hoeven te vrezen. De voorbije maanden haalden verschillende verhalen de media van Belgen die op vakantie gebruik maakten van mobiel internet, maar bij thuiskomst een rekening van duizenden euro's in de bus kregen.

Met de voorafbetaalde kaarten weten gebruikers steeds hoeveel het mobiel internet hen zal kosten, zonder maandelijks abonnement. Volgens Proximus en [Mobistar] is het aanbod vooral interessant voor de occasionele gebruiker of voor buitenlanders op bezoek in België.

Upgrade

Overigens doet Proximus dit weekend een upgrade van zijn netwerk, om helemaal klaar te zijn voor het nieuwe aanbod. Hierdoor kunnen er morgen en overmorgen onderbrekingen zijn op de SMS, MMS, M-Pay en VF Live diensten van de operator.

Ook Proximus lanceert een prepaid-formule voor mobiel surfen op de pc. Vanaf maandag bieden zowel Mobistar als Proximus herlaadbare kaarten aan. Prepaid-klanten van Proximus kunnen een datasimkaart kopen voor 10 euro, goed voor vier dagen surfen met een maximum van 200 MB. Herladen kan vanaf 5 euro (voor 2 dagen surfen en maximum 100 MB), tot en met 50 euro (20 dagen surfen en een bovengrens van 1GB). Het grote voordeel van een prepaid-formule is dat klanten geen torenhoge factuur hoeven te vrezen. De voorbije maanden haalden verschillende verhalen de media van Belgen die op vakantie gebruik maakten van mobiel internet, maar bij thuiskomst een rekening van duizenden euro's in de bus kregen. Met de voorafbetaalde kaarten weten gebruikers steeds hoeveel het mobiel internet hen zal kosten, zonder maandelijks abonnement. Volgens Proximus en [Mobistar] is het aanbod vooral interessant voor de occasionele gebruiker of voor buitenlanders op bezoek in België. Upgrade Overigens doet Proximus dit weekend een upgrade van zijn netwerk, om helemaal klaar te zijn voor het nieuwe aanbod. Hierdoor kunnen er morgen en overmorgen onderbrekingen zijn op de SMS, MMS, M-Pay en VF Live diensten van de operator.