Het gaat om de Mega Drive Classic, uitgerust met een cartridge slot, en een draagbare versie die werkt met een SD-kaart. Beide toestellen krijgen twee draadloze controllers en tachtig games, waaronder Sonic 1, 2 en 3, Mortal Kombat 1,2 en 3 en Alex Kidd, meegeleverd.

Het nieuws is afkomstig van FunstockRetro.co.uk dat beide toestellen als preorder aanbied tegen 49,99 pond elk (54 euro). Volgens de distributeur heeft de console een licentie van Sega op zak en wordt het heruitgebracht ter ere van de 25e verjaardag van Sonic, in oktober.

Al lijkt dat niet helemaal te kloppen. Zo wijst een lezer van Tweakers er op dat de console, geproduceerd door At Games, al enkele jaren op Amazon te vinden is. Het lijkt dus eerder op een handige marketingzet van de distributeur. Vorige week maakte Nintendo immers bekend dat het dit najaar met een NES Classic Edition komt.

Het gaat om de Mega Drive Classic, uitgerust met een cartridge slot, en een draagbare versie die werkt met een SD-kaart. Beide toestellen krijgen twee draadloze controllers en tachtig games, waaronder Sonic 1, 2 en 3, Mortal Kombat 1,2 en 3 en Alex Kidd, meegeleverd.Het nieuws is afkomstig van FunstockRetro.co.uk dat beide toestellen als preorder aanbied tegen 49,99 pond elk (54 euro). Volgens de distributeur heeft de console een licentie van Sega op zak en wordt het heruitgebracht ter ere van de 25e verjaardag van Sonic, in oktober.Al lijkt dat niet helemaal te kloppen. Zo wijst een lezer van Tweakers er op dat de console, geproduceerd door At Games, al enkele jaren op Amazon te vinden is. Het lijkt dus eerder op een handige marketingzet van de distributeur. Vorige week maakte Nintendo immers bekend dat het dit najaar met een NES Classic Edition komt.