Na het vertrek van toplui Jan De Ville en Patrick Hendrickx bij it-dienstenleverancier Cegeka, is nu ook directeur strategie en planning Wim Bijnens vertrokken.

Het opvallende bericht dat Wim Bijnens Cegeka na 10 jaar verlaat, wordt nogal zijdelings vermeld in een persbericht over de herschikking van het management bij het bedrijf. Volgens de mededeling kiest hij "voor een nieuwe uitdaging". "Klopt", zegt Bijnens, "Ik zat al enkele maanden met een idee voor een nieuw project, waarover ik binnenkort zal communiceren. Dan moet je intellectueel eerlijk zijn en je daar ook volledig voor willen inzetten." Bijnens blijft de komende maanden nog wel actief bij Cegeka als business consultant en als interim manager, vooral bij de Healthcare-divisie waar hij toch een belangrijke operationele pion was. Bijnens was bij Cegeka onder meer algemeen directeur, en de laatste maanden directeur strategie en planning.

De voorbije maanden verlieten Jan De Ville, afkomstig van Dolmen, en Patrick Hendrickx ook al het bedrijf. Bij beiden ging het om "een verschil in visie"

Het management van Cegeka wordt nu grondig herschikt. Hedwig Vergeylen, voormalig directeur expertise, mag zich voortaan algemeen directeur noemen, onder ceo André Knaepen. Hij krijgt zo de operationele verantwoordelijkheid over de services-, applications en expertisedivisie. "Kostenefficiëntie en de kwaliteitsverhoging" worden zijn belangrijkste taken. De nieuwe commerciële baas wordt Luc De Clerck, tot dusver coo bij het bedrijf. Hij zegt onder meer te zullen focussen op outsourcing. Hendrik Bergmans blijft hr-directeur en Stephan Daems financieel directeur.

Na het vertrek van toplui Jan De Ville en Patrick Hendrickx bij it-dienstenleverancier Cegeka, is nu ook directeur strategie en planning Wim Bijnens vertrokken. Het opvallende bericht dat Wim Bijnens Cegeka na 10 jaar verlaat, wordt nogal zijdelings vermeld in een persbericht over de herschikking van het management bij het bedrijf. Volgens de mededeling kiest hij "voor een nieuwe uitdaging". "Klopt", zegt Bijnens, "Ik zat al enkele maanden met een idee voor een nieuw project, waarover ik binnenkort zal communiceren. Dan moet je intellectueel eerlijk zijn en je daar ook volledig voor willen inzetten." Bijnens blijft de komende maanden nog wel actief bij Cegeka als business consultant en als interim manager, vooral bij de Healthcare-divisie waar hij toch een belangrijke operationele pion was. Bijnens was bij Cegeka onder meer algemeen directeur, en de laatste maanden directeur strategie en planning. De voorbije maanden verlieten Jan De Ville, afkomstig van Dolmen, en Patrick Hendrickx ook al het bedrijf. Bij beiden ging het om "een verschil in visie" Het management van Cegeka wordt nu grondig herschikt. Hedwig Vergeylen, voormalig directeur expertise, mag zich voortaan algemeen directeur noemen, onder ceo André Knaepen. Hij krijgt zo de operationele verantwoordelijkheid over de services-, applications en expertisedivisie. "Kostenefficiëntie en de kwaliteitsverhoging" worden zijn belangrijkste taken. De nieuwe commerciële baas wordt Luc De Clerck, tot dusver coo bij het bedrijf. Hij zegt onder meer te zullen focussen op outsourcing. Hendrik Bergmans blijft hr-directeur en Stephan Daems financieel directeur.