Nu de 'Shakes' voor thuisgebruikers - de bundelingen van televisie, internet en telefonie - bij Telenet geschrapt werden, en vervangen worden door de formules Whop en Whoppa, plant het telecombedrijf ook een opfrissingsoperatie voor de zakelijke abonnementen.

Er komt binnenkort een nieuwe naam voor 'Business Fibernet' en de 'Business Fibernet Shake' en de downloadsnelheid zal na de zomer fors opgetrokken worden. Bij de duurste formules (Business Fibernet (Shake) XL) zal je vanaf september kunnen downloaden aan 150 Mbps, waar dat nu nog 120 Mbps is. Zakelijke klanten die nu nog tevreden moeten zijn met 80 Mbps (Business Fibernet L) zien hun downloadsnelheid toenemen tot 120 Mbps. Ook de goedkoopste zakelijke Shake (Fibernet Shake M) wordt vanaf september naar 120 Mbps gebracht. De zakelijke instapformule - een Business Fibernet M abonnement - wordt ook op opgewaardeerd, van 60 Mbps naar 80 Mbps.

Uploadsnelheid naar 8 Mbps

Ook de uploadsnelheid zal verhoogd worden van 5 Mbps naar 6 Mbps voor de goedkoopste zakelijke abonnementen. Alle andere zakelijke abonnementen zullen vanaf september hun uploadsnelheid zelfs zien toenemen tot 8 Mbps waar dat nu ook nog 5 Mbps is.
Overigens bevestigt Telenet dat in september ook de pas gelanceerde Whop en Whoppa voor residentiële gebruikers een verhoging van de uploadsnelheid krijgen, maar details wil het bedrijf nu nog niet kwijt.

Nu de 'Shakes' voor thuisgebruikers - de bundelingen van televisie, internet en telefonie - bij Telenet geschrapt werden, en vervangen worden door de formules Whop en Whoppa, plant het telecombedrijf ook een opfrissingsoperatie voor de zakelijke abonnementen.Er komt binnenkort een nieuwe naam voor 'Business Fibernet' en de 'Business Fibernet Shake' en de downloadsnelheid zal na de zomer fors opgetrokken worden. Bij de duurste formules (Business Fibernet (Shake) XL) zal je vanaf september kunnen downloaden aan 150 Mbps, waar dat nu nog 120 Mbps is. Zakelijke klanten die nu nog tevreden moeten zijn met 80 Mbps (Business Fibernet L) zien hun downloadsnelheid toenemen tot 120 Mbps. Ook de goedkoopste zakelijke Shake (Fibernet Shake M) wordt vanaf september naar 120 Mbps gebracht. De zakelijke instapformule - een Business Fibernet M abonnement - wordt ook op opgewaardeerd, van 60 Mbps naar 80 Mbps. Uploadsnelheid naar 8 MbpsOok de uploadsnelheid zal verhoogd worden van 5 Mbps naar 6 Mbps voor de goedkoopste zakelijke abonnementen. Alle andere zakelijke abonnementen zullen vanaf september hun uploadsnelheid zelfs zien toenemen tot 8 Mbps waar dat nu ook nog 5 Mbps is. Overigens bevestigt Telenet dat in september ook de pas gelanceerde Whop en Whoppa voor residentiële gebruikers een verhoging van de uploadsnelheid krijgen, maar details wil het bedrijf nu nog niet kwijt.