Bij de Pilot moeten beide sprekers de oordopjes in hebben en moet er een smartphone zijn waar de app op draait.

De oprichter van het bedrijf bedacht het product toen hij een Frans meisje ontmoette, die later zijn vriendin werd. Om het communiceren makkelijker te maken zocht hij naar een nieuwe manier, waarna hij op de oordopjes kwam. Zijn Engels wordt daarbij voor haar naar het Frans vertaald en andersom.

Beide gesprekspartners moeten oordopjes in hebben, maar ze dat is geen probleem omdat ze als setjes verkocht worden. Op 25 mei gaat de Indiegogo-campagne van de Pilot van start en dan weten we meer over het product. Tijdens de crowdfundingscampagne kosten de oordoppen tussen de 129 en 179 euro. Wanneer ze vervolgens in de winkel liggen stijgt de prijs naar bedragen tussen de 250 en 300 euro.

(WK)

Bij de Pilot moeten beide sprekers de oordopjes in hebben en moet er een smartphone zijn waar de app op draait. De oprichter van het bedrijf bedacht het product toen hij een Frans meisje ontmoette, die later zijn vriendin werd. Om het communiceren makkelijker te maken zocht hij naar een nieuwe manier, waarna hij op de oordopjes kwam. Zijn Engels wordt daarbij voor haar naar het Frans vertaald en andersom.Beide gesprekspartners moeten oordopjes in hebben, maar ze dat is geen probleem omdat ze als setjes verkocht worden. Op 25 mei gaat de Indiegogo-campagne van de Pilot van start en dan weten we meer over het product. Tijdens de crowdfundingscampagne kosten de oordoppen tussen de 129 en 179 euro. Wanneer ze vervolgens in de winkel liggen stijgt de prijs naar bedragen tussen de 250 en 300 euro.(WK)