Zetes heeft zich tot dusver te fel toegespitst op West-Europa, vindt ceo Alain Wirtz. In een interview met La Libre Belgique stelt hij dat dat de komende maanden zal veranderen.

De voorbije tien jaar nam identificatiespecialist Zetes een twintigtal bedrijven over. Zetes is zo vandaag in 12 landen aanwezig, maar in feite enkel in West-Europa (en Israël). In een interview in de krant La Libre zegt ceo Alain Wirtz dat dat gaat veranderen. "Tot op heden beschouwden we Oost-Europa nog als één enkele entiteit, wat niet de beste benadering was."

Wirtz ziet drie prioritaire landen: Tsjechië, Polen en Hongarije. "Maar dat weerhoudt me er niet van om alert te zijn voor mogelijke overnames in West-Europa, in het bijzonder in Italië."

De omzet van Zetes zou dit jaar rond de 160-170 miljoen euro moeten liggen (de jaarresultaten volgen op 19 maart). In 2008 verwacht het bedrijf de kaap van 200 miljoen euro te passeren.

Zetes heeft zich tot dusver te fel toegespitst op West-Europa, vindt ceo Alain Wirtz. In een interview met La Libre Belgique stelt hij dat dat de komende maanden zal veranderen. De voorbije tien jaar nam identificatiespecialist Zetes een twintigtal bedrijven over. Zetes is zo vandaag in 12 landen aanwezig, maar in feite enkel in West-Europa (en Israël). In een interview in de krant La Libre zegt ceo Alain Wirtz dat dat gaat veranderen. "Tot op heden beschouwden we Oost-Europa nog als één enkele entiteit, wat niet de beste benadering was." Wirtz ziet drie prioritaire landen: Tsjechië, Polen en Hongarije. "Maar dat weerhoudt me er niet van om alert te zijn voor mogelijke overnames in West-Europa, in het bijzonder in Italië." De omzet van Zetes zou dit jaar rond de 160-170 miljoen euro moeten liggen (de jaarresultaten volgen op 19 maart). In 2008 verwacht het bedrijf de kaap van 200 miljoen euro te passeren.