De provincie Oost-Vlaanderen koopt zijn it-hardware de komende 5 jaar aan bij de kmo's IT 1 en BMx Computers.

Het Oost-Vlaamse IT 1 won het perceel voor de levering van servers en 'media'. BMx Computers, uit Wemmel, zal instaan voor pc's, notebooks en netwerkapparatuur.

Het gaat om een niet exclusief raamcontract met beide bedrijven. Volgens die overeenkomst wordt met IT 1 en BMx een prijslijst afgesproken, die maximum om de 3 maanden wordt herbekeken, voor de aankoop van it-materiaal door de provincie.

De geraamde waarde van de aanbesteding bedraagt zo'n 800.000 euro per jaar, maar dat bedrag is louter gebaseerd op de hardwareuitgaven in 2009 door het provinciaal onderwijs en de provinciale administratie. Bovendien gaat de provincie ervan uit dat de uitgaven de komende jaren zullen dalen.

De provincie Oost-Vlaanderen koopt zijn it-hardware de komende 5 jaar aan bij de kmo's IT 1 en BMx Computers. Het Oost-Vlaamse IT 1 won het perceel voor de levering van servers en 'media'. BMx Computers, uit Wemmel, zal instaan voor pc's, notebooks en netwerkapparatuur. Het gaat om een niet exclusief raamcontract met beide bedrijven. Volgens die overeenkomst wordt met IT 1 en BMx een prijslijst afgesproken, die maximum om de 3 maanden wordt herbekeken, voor de aankoop van it-materiaal door de provincie. De geraamde waarde van de aanbesteding bedraagt zo'n 800.000 euro per jaar, maar dat bedrag is louter gebaseerd op de hardwareuitgaven in 2009 door het provinciaal onderwijs en de provinciale administratie. Bovendien gaat de provincie ervan uit dat de uitgaven de komende jaren zullen dalen.