Dat ontdekte Bright.

Producten tegen snurken zijn alom tegenwoordig, maar zien er vaak niet uit of zijn toch niet zo praktisch. De Nora moet juist wél praktisch en elegant zijn en de presentatie doet vermoeden dat het goed werkt.

Nora bestaat uit twee delen: een opblaasbaar luchtkussen en ronde afstandsbediening voor op uw nachtkastje. Het luchtkussen legt u onder uw gewone hoofdkussen en voordat je gaat slapen activeert u Nora via de afstandsbediening.

Als u begint te snurken wordt het hoofdkussen rustig bewogen. Hierdoor worden de spieren in uw luchtwegen gestimuleerd, waardoor het snurken ophoudt.

Nora is op Kickstarter verkrijgbaar vanaf 239 dollar en zal rond mei 2016 op te markt komen vanaf 299 dollar.

Dat ontdekte Bright.Producten tegen snurken zijn alom tegenwoordig, maar zien er vaak niet uit of zijn toch niet zo praktisch. De Nora moet juist wél praktisch en elegant zijn en de presentatie doet vermoeden dat het goed werkt.Nora bestaat uit twee delen: een opblaasbaar luchtkussen en ronde afstandsbediening voor op uw nachtkastje. Het luchtkussen legt u onder uw gewone hoofdkussen en voordat je gaat slapen activeert u Nora via de afstandsbediening.Als u begint te snurken wordt het hoofdkussen rustig bewogen. Hierdoor worden de spieren in uw luchtwegen gestimuleerd, waardoor het snurken ophoudt. Nora is op Kickstarter verkrijgbaar vanaf 239 dollar en zal rond mei 2016 op te markt komen vanaf 299 dollar.