Tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Beijng zou op het dak van het stadion een tijd het beruchte 'blue screen of death' (Bsod) te zien zijn geweest. Op internet wordt druk gespeculeerd of de foto's bewerkt zijn of niet.

Op internet wordt druk gespeculeerd over een softwarefout tijdens de opening van de Olympische Spelen. Het beruchte blauwe error-scherm van Windows was volgens berichten te zien toen de Chinese ex-gymnast Li Ning tijdens de openingsceremonie omhoog werd gehesen om het vuur aan te steken. Boven zijn zweefroute naar de olympische fakkel zou op het dak van het stadion de geprojecteerde tekst te zien zijn: 'A problem has been detected and Windows had been shut down to prevent damage to your computer'.

Op forums van verschillende websites zijn foto's te vinden van deze Olympische Bsod (blue screen of death). Er wordt druk gespeculeerd of er sprake is van een hoax. Zo vinden verschillende lezers het knap dat het scherm zo duidelijk te zien is ondanks alle lichten in het stadium. Een andere lezer zegt dat het scherm ook te zien was tijdens de uitzending van televisiezender NBC.

Tijdens de Olympische Spelen in Beijing gebruikt de organisatie het besturingssysteem Windows XP en geen Vista. Gewoon een kwestie van de betrouwbaarbeid van de systemen te garanderen, klonk het toen tijdens de voorbereidingen.

In samenwerking met Computable

Tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Beijng zou op het dak van het stadion een tijd het beruchte 'blue screen of death' (Bsod) te zien zijn geweest. Op internet wordt druk gespeculeerd of de foto's bewerkt zijn of niet. Op internet wordt druk gespeculeerd over een softwarefout tijdens de opening van de Olympische Spelen. Het beruchte blauwe error-scherm van Windows was volgens berichten te zien toen de Chinese ex-gymnast Li Ning tijdens de openingsceremonie omhoog werd gehesen om het vuur aan te steken. Boven zijn zweefroute naar de olympische fakkel zou op het dak van het stadion de geprojecteerde tekst te zien zijn: 'A problem has been detected and Windows had been shut down to prevent damage to your computer'. Op forums van verschillende websites zijn foto's te vinden van deze Olympische Bsod (blue screen of death). Er wordt druk gespeculeerd of er sprake is van een hoax. Zo vinden verschillende lezers het knap dat het scherm zo duidelijk te zien is ondanks alle lichten in het stadium. Een andere lezer zegt dat het scherm ook te zien was tijdens de uitzending van televisiezender NBC. Tijdens de Olympische Spelen in Beijing gebruikt de organisatie het besturingssysteem Windows XP en geen Vista. Gewoon een kwestie van de betrouwbaarbeid van de systemen te garanderen, klonk het toen tijdens de voorbereidingen. In samenwerking met Computable